dimarts, 17 de gener del 2017

Maquinari TIC

Bona vesprada!

Als passats posts, he parlat de les diverses possibilitats que tenen els professors i les professores per usar les noves tecnologies a l'aula. Hui vinc a parlar-vos del maquinari en el que esta inclós aquest material TIC.

Abans d'això, vull fer una reflexió sobre l'us d'aquestes noves tecnologies a l'aula.

No es tracta de canviar els llibres per altres suports amb els que fer el mateix sinò de canviar la manera de fer classe. El canvi que estem fent a les aules, es en part, pel canvi generacional i per l'ús de les noves tecnologies que estan instaurades a la nostra vida. Es per això, que es tracta de incloure a les aules, el que ja es habitual a les nostres vides.

Hem d'incloure els continguts en nous suports, però eixos continguts evidentment han de canviar d'alguna manera, una adaptació al nou continent.

Passem ja als maquinaris que podem triar per tal d'usar aquestes noves tecnologiees. Podem trobar, entre els maquinaris adequats a l'aula, les tauletes, llibres de text digital, panells tàctils i pissarres digitals.

Abans de començar aquesta unitat, coneixia els llibres de text digital i les tauletes. Havia escoltat sobre les pissarres digitals però no he tingut ocasió de treballar amb elles.

A part, hem fet una proposta de realització d'una unitat didàctica en una pissarra digital.

 He triat una unitat didàctica de l'assignatura 'Operacions Administratives de Recursos Humans' en la que s'ha de buscar i estudiar quina es la normativa a Espanya, especificament la laboral, quines són les institucions encarregades de dur a terme aquesta tasca i quins tipus de contracte existeixen en la normativa espanyola.

Es tractaria d'organitzar als alumnes per grups perquè mitjançant unes indicacions busquen informació que després presenten davant els seus companys per explicar-los'el. Com a professora, els ajudaria en la recerca d'informació i després ajustaria aquelles explicacions que no estagueren completes.

Tinc moltes ganes de treballar amb els nous dispositius que estan a l'abast dels professors.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada