dijous, 26 de gener del 2017

Tema 7: Experiències TIC a l'aula


Bona vesprada!!!!

Com han estat els últims dies de temporal? Jo estic afònica i sent professora és el pitjor que ens pot passar.

Aquesta vegada vull contar-vos l'experiència TIC que tinc pensada per a una classe de 'EMPRESA I ADMINISTRACIÓ'.
En aquesta assignatura, els alumnes aprenen quines són les formes jurídiques possibles d'una empresa, com es constitueix i com funciona en el dia a dia.  Però es prou diferent, estudiar un procediment a dur-lo a terme, per la qual cosa a través d'aquesta pràctica TIC intentaré que els alumnes i les alumnes aprenguen de manera pràctica.

Es molt diferent aprendre de memòria quins són els diferents tràmits davant de l'Administració a dur-los a terme. Fer els diferents tràmits administratius i esperar la resposta de l'administració, vore quines són les possibles errades i refer allò que no esta bé. A més a més, interactuaran entre ells, les empreses podran comprar als proveïdors, demanar crèdits als bancs i gestionar les seues despeses.

Tot això ho farem a una aula amb ordinadors, disposada en U en la que la professora pot anar d'ordinador en ordinador ajudant i assessorant als alumnes.

En definitiva, es tracta de fer que els alumnes aprenguen amb la pràctica una matèria que ha sigut impartida de forma teòrica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada